ФРЕНСКА ПОЛИНЕЗИЯ, ОСТРОВ ТАИТИ, МООРЕА и БОРА-БОРА

Почивка / Екскурзия 7 дни / 6 нощувки Налична от: 2020-12-15
Френска Полинезия Тихи океан

Френска Полинезия се намира в Тихия океан и се състои от т.н. Society Islands – Tahiti, Moorea, Bora Bora, Huanine, Raiatea, както и архипелага Tuamotu, състоящ се от островите Rangiroa, Manihi и Tikehau. Всеки остров е удивително различен от другите и всички те са невероятно красиви. Хотелите са също несравними един с друг. Как ще почувствате Френска Полинезия зависи и от типа хотел, който ще изберете: вилно селище в отдалечен атол, бунгало над водата, което се охлажда от пасатите, или космополитен хотел в Papettee. За да почувствате най-пълно красотата и неповторимия дух на това място, изберете типичното за Tahiti настаняване: в бунгало със сламен покрив, намиращо се в тропическа градина, на прекрасен плаж, обграден с палми, или над лагуна с кристално чисти сини води. Столицата Papeete се намира на остров Tahiti и е модерно, оживено пристанище. Не забравяйте да посетите паметника на Джеймс Кук. Moorea е характерна с високите си планини и вулкани, извисяващи се високо в небето. Тук може да почувствате традиционния полинезийски дух и да посетите известния залив Cook’s Bay, намиращ се навътре в острова. Характерен е с високите си водопади и невероятни цветя. Наричат Bora Bora най-красивия остров на света. Пристигайки със самолет, към него се открива изумителна гледка – островът е обгърнат от най-невероятната лагуна в Тихия океан, чиито цветове варират от бледо тюркоазно до тъмно синьо и сякаш са създадени от дълбините на морето.

Комбинирана почивка на трите острова Tahiti, Moorea, Bora Bora в хотели от веригата Beachcomber Intercontinental

Tahiti Beachcomber се намира точно срещу остров Moorea и е разположен в красива лагуна. Стаите са в типичен полинезийски стил и терасите са с директен достъп до лагуната. Хотелът има два басейна, бар при басейна, а в ресторантите се сервира местна и интернационална кухня. Bora Bora Beachcomber Intercontinental е бисер на традиционната полинезийска архитектура, проектиран в най-изчистения полинезийски стил. В банята расте ванилово дърво, а в хола може да се насладите на танца на рибите от специално построения прозрачен басейн за наблюдаване на лагуната. Менюто в ресторанта е комбинация от най–изтънчените ястия с морска храна и местни специалитети, които придават екзотичен нюанс на Вашата вечеря. През деня може да карате джет, водни ски, кану или просто да се наслаждавате на тази незабравима почивка като плувате в тюркоазните води на океана.

Цена на пакета: 4000 EUR / 7824 лева

Цената включва:
 • Самолетен билет София –-Париж – Tокио- Papeete / Tahiti / – Токио-Париж София с авиокомпании Air France и Air Tahiti Nui
 • Трансфер от летището на Papeete до хотел Tahiti Beachcomber Inter – continental и обратно
 • 4 нощувки със закуски в хотел Tahiti Beachcomber Inter – continental
 • Самолетен билет Papeete – Moorea
 • Трансфер от летището на остров Moorea до хотел Moorea Beachcomber Intercontinental и обратно
 • 4 нощувки със закуски в хотел Moorea Beachcomber Intercontinental
 • Самолетен билет Moorea – Bora Bora
 • Трансфер от летището на Bora Bora до хотел Bora Bora Beachcomber Intercontinental и обратно
 • 2 нощувки със закуски в хотел Bora Bora Beachcomber Intercontinental
 • Самолетен билет Bora Bora – Papeete
 • Медицинска застраховка
 • Нощувка в Париж на връщане
Комбинирана почивка на двата острова Tahiti и Moorea в хотели от веригата Beachcomber Inter-continental
Moorea Beachcomber се състои от 50 бунгала над водата, 46 бунгала на плажа и в градината. Предлага 2 ресторанта, бар, 3 бутика, голям център за водни спортове, 2 тенис корта, балнеологичен център, басейн с прясна вода, музика от Таити на живо. Може да карате лодка, да се гмуркате в едни от най-известните рифове в света, разположени покрай хотела.
Цена на пакета: 3400 EUR /6650 лева
Цената включва:
 • Самолетен билет София –-Париж – Tокио- Papeete / Tahiti / – Токио-Париж София с авиокомпании Air France и Air Tahiti Nui
 • Трансфер от летището на Papeete до хотел Tahiti Beachcomber Inter – continental и обратно
 • 5 нощувки със закуски в хотел Tahiti Beachcomber Inter – continental
 • Самолетен билет Papeete – Moorea – Papeete
 • Трансфер от летището на остров Moorea до хотел Moorea Beachcomber Inter – continental и обратно
 • 5 нощувки със закуски в хотел Moorea Beachcomber Inter – continental
 • Нощувка в Париж на връщане
 • Медицинска застраховка.
Допълнително се заплащат:
Екскурзиите и обиколките на трите острова / по желание
Френска Полинезия (на френски: Polynésie française; на таитянски: Pōrīnetia Farāni) е отвъдморска територия на Франция със статут на департамент, има свои представители във френския сенат и парламент. Френска Полинезия се състои от 5 островни групи с обща площ 3936 km2.
 Телефон: 0895 785 566
Цена от: 4,000.0 € От 4,000.0 € / човек

(Моля, изберете първо дата)

Out of stock

× 4,000.0 € = 4,000.0 €
× 4,000.0 € = 0.0 €

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

ИЛИ

Попълнете формуляра по-долу, за да ни кажете какво търсите