ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА, Санто Доминго, Пуерто Плата и Пунта Кана, ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ, ОФЕРТА 60311

Почивка / Екскурзия 9 дни / 7 нощувки Налична от: 06-01-2021
Доминиканска република Кариби

ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА, Санто Доминго, Пуерто Плата и Пунта Кана, ЕКЗОТИЧНИ ПОЧИВКИ, 7 нощувки, цени от 1510 ЕВРО, ОФЕРТА 60311

Предлагаме Ви незабравими почивки в този райски кът на земята в някои от най–красивите хотели и комплекси в страната.

SANTO DOMINGO AREA

BARCELO TALANQUERA BEACH RESORT

Хотелът е разположен на известния плаж Juan Dolio, ограден от палмови дървета, и кристално чистите води на морето. Хотелът разполага с 4 ресторанта, 5 бара, 3 басейна за възрастни , 2 за деца и предлага на гостите почивка на база All inclusive. В нея са включени всички хранения, неограничено количество местни алкохолни напитки, нощни развлечения, дискотека, всички спортове в района на хотела и немоторизирани водни спортове на плажа.

Цена за 7 All inclusive: От 1510 EUR / 2954 лева

DON JUAN BEACH RESORT

Хотелът е разположен е на самия плаж Boca Chica и предлага програмата All inclusive. Разполага с няколко сгради, разположени след палмови и бадемови дървета. На гостите на хотела се предлага голямо разнообразие от спортове – подводно гмуркане, ветроходство, уиндсърфинг, риболов в открито море, тенис, колоездене, яздене на коне, както и много забавления сред чудната природа на Карибите.

Цена за 7 All inclusive: От 1675 EUR / 3277 лева

BOCA CHICA BEACH RESORT

Разположен сред пищна палмова градина, хотелът предлага програмата All inclusive, която се провежда в 3 ресторанта и 5 бара, включително бар около басейна. Предлага се и тенис на два корта, водни колела, яздене на коне, уиндсърфинг, както и по един урок по подводно плуване.

Цена за 7 All inclusive: От 1765 EUR / 3453 лева

BAHIA PRINCIPE SAN JUAN RESORT

Хотелът е от веригата Rio San Juan resort и предлага една от най-разнообразните кухни в Доминиканската република. В хотела има вътрешен и външен басейн, балнеологичен и фитнес център, фризьорски салон. Предлага голямо разнообразие от спортове, както и една от най-интересните атракции – наблюдаване на китове.

Цена за 7 All inclusive: От 1829 EUR /3578 лева

PUERTO PLATA AREA

OCCIDENTAL CARRIBEAN VILLAGЕ

Хотелът е разположен на известния плаж Playa Dorada и предлага програмата All inclusive. Разполага с 4 ресторанта, 4 бара, 2 басейна, 2 тенис корта, игрища за волейбол и баскетбол.
Хотелът е построен във викториански стил и предлага всички удобства за една незабравима почивка.

Цена за 7 All inclusive: От 1780 EUR / 3482 лева

BREEZES PUERTO PLATA

Хотелът е разположен на плажа “El Canal” сред буйна тропическа градина и разполага с най-големия басейн на северния бряг на Доминиканската република. Той е от веригата Superclubs – Superinclusive, има 471 стаи, разполага с още 2 басейна, 2 детски басейна, 6 ресторанта, 4 бара, фитнес център, 3 тенис корта, баскетболно игрище, футболно игрище, водни спортове.

Цена за 7 All inclusive: От 1994 EUR / 3900 лева

OCCIDENTAL GRAND FLAMENGO PURTO PLATA

Хотелът се намира на плажа Playa Dorada и разполага с два отделени плажа. Построен е във формата на колониална плантация сред тропическа градина. Разполага с 3 ресторанта, 6 бара, а в програмата All inclusive са включени и аеробика, волейбол, каяк, баскетбол, тенис, ветроходство, водни ски, голф, риболов, както и океанско сафари с наблюдаване на китове – през месеците февруари и март.

Цена за 7 All inclusive: От 1860 EUR / 3638 лева

VIVA WYDHAM PLAYA DORADA 5*

Хотелът предлага голямо разнообразие от услуги, развлечения, спорт и забавления. На гостите на хотела са на разположение 5ресторанта, 10 бара, 2 басейна, балнеологичен център, нощен клуб моторизирани и немоторизирани водни спортове.

Цена за 7 All inclusive: От 1767 EUR / 3456 лева

PUNTA CANA AREA

BREEZES PUNTA CANA

Хотелът е разположен на изключително красивия плаж Баваро. Той е от веригата Superclubs Super-inclusive и разполага със 735 стаи, оборудвани с всички необходими удобства, включително зареден мини-бар, сейф, CD плейър, сушоар и т.н. Хотелът има 5 ресторанта, 4 бара, фитнес център, и предлага часове по танци, тематични вечери, дискотека, различни водни спортове, тенис кортове, голф, мини футболно игрище, волейбол, тенис на маса, водна топка, аеробика, даже и фигурно пързаляне! Предлага се и богат избор от водни спортове, между коитоветроходство,каяк, уинд-сърфинг, както и един урок по подводно гмуркане.

Цена за 7 All inclusive: от 1899 EUR / 3715 лева

GRAND FLAMENGO PUNTA CANA BY OCCIDENTAL

Този хотел е изключително красив, има 700 ярда бяла пясъчна ивица, 3 басейна построени под формата на лагуни насред които се издигат палми и островчета. Разполага с 9 ресторанта, сауна, фитнес, балнеологичен център,предлага театрални представления и специални занимания за деца.

Цена за 7 All inclusive: От 1729 EUR / 3382 лева

BAVARO PRINCESS 5*

Хотелът е част от комплекса Баваро, в който има още три хотела от тази верига и от чиито услуги туристите също могат да се възползват. Може да пробвате късмета си в казиното, да посетите прочутото шоу “Tropicalissimo”, двете дискотеки, едната от които е с латино музика.

Цена за 7 All inclusive: От 1939 EUR / 3793 лева

Цената включва:

 • Самолетен билет София – Aмстердам – Пуерто Плата /Пунта Кана/Санто Доминго – Амстердам – София с авиокомпания KLM;
 • Летищни такси;
 • Трансфер летище – хотел – летище;
 • 7 нощувки на база All inclusive;
 • Медицинска застраховка.

Цената не включва:

 • Виза за Доминиканската република: 65 euro.
 • Изпращане на документите в посолството на Доминиканската република в Париж или Цюрих и превод: около 200 лева
 • Местни и държавни такси –около 20 щатски долара; заплащат се при напускане на страната;
 • Нощувка в Амстердам/ ако се наложи

Необходими документи за виза:

 • Паспорт; 3 снимки
 • Служебна бележка от месторабота с указани доходи
 • За пенсионери и неработещи – извлечение от банковата сметка
 • Копие от първите страници на паспорта
Доминиканската република е втората по големина страна в Антилите след Куба, разположена на почти 2/3 от остров Хиспаньола / на другата част е разположена държавата Хаити. Хиспаньола има изключително разнообразен релеф, в по-голямата си част е планински. Тук се намира най-високият връх на Карибите – връх Дуарте – 3175м. Доминиканската република е открита от Колумб през 1492г. Много от паметниците в столицата Санто Доминго напомнят за откривателя на острова. Тук се намира и първият университет в Новия свят, отворен през 16 век.
 Телефон: 0895 785 566
Цена от: 1,510.0 € От 1,510.0 € / човек

(Моля, изберете първо дата)

Out of stock

× 1,510.0 € = 1,510.0 €
× 1,510.0 € = 0.0 €

Exceed the maximum number of people for this tour. The number of seats available is 10

ИЛИ

Попълнете формуляра по-долу, за да ни кажете какво търсите